Just Like Dreaming - Eerste blog

Just Like Dreaming Blog

De eerste Just Like Dreaming blog!

Wat ontzettend leuk dat je dit blog gaat lezen. 🤩

Ontzettend blij zijn we om ons eerste blog te schrijven. Vanaf nu willen we jullie hier op de hoogte brengen van alles waar wij bij Just Like Dreaming zo ontzettend enthousiast over zijn.

Even voorstellen

We stellen ons graag even aan je voor 👋. Just Like Dreaming is een webshop met een passie voor films en series. De webshop is opgezet door ons als gezin. We zijn klein begonnen en we willen onze webshop tot een groot succes maken.  Graag delen we onze passie met je.

Continu zijn wij op zoek naar de nieuwste merchandise artikelen van alle grote film- en televisiemerken zoals Disney, MGM, Universal en Netflix. Deze producten bieden we aan tegen aantrekkelijk prijzen. Wist je dat we zelfs een SALE pagina hebben op onze webshop?

Just Like Dreaming is een klein bedrijf met korte lijntjes. Dit werkt niet alleen voor ons heel fijn, maar ook voor onze klanten. We vinden het belangrijk om jullie een persoonlijke service te bieden.

Als geen ander weten we dat de liefde voor films en series heel persoonlijk kan zijn. Ook wij hebben allemaal onze eigen favorieten. 🤗

Harry Potter - Funko Pop
Captain America schooltas
Dustin - Stranger Things - Funko Pop

Ons doel? Jouw inspireren met onze Just Like Dreaming blogs!

We hopen dat onze blogs je zullen inspireren om verder te kijken dan alleen de producten in onze webshop. Graag willen we je ook laten zien wat er nog meer is en hoe bepaalde producten tot stand zijn gekomen. We zijn ervan overtuigd dat deze informatie je nog meer kan laten genieten van de producten die je bij ons aanschaft.

Natuurlijk kunnen we meer vertellen over de merken die we verkopen en de collectors items die we in onze webshop hebben. Ook zijn we trots om merchandise te verkopen van enkele van de meest populaire merken in de film- en televisiewereld, waaronder Funko, Enesco, The Noble Collection, Loungefly en Beast Kingdom.

Onze favoriete merken

Funko

Dit merk is vooral bekend om hun Funko Poppen, schattige en herkenbare poppetjes van je favoriete personages uit films, tv-series en games. Deze funko poppen zijn erg geliefd bij verzamelaars en zijn beschikbaar voor een breed scala aan merken. Bij Just Like Dreaming hebben we alle informatie over Funko Pop op een overzichtelijk pagina gezet.

Jasmine-Enesco

Enesco

Dit is een merk dat bekend staat om hun gedetailleerde beeldjes en sculpturen van verschillende populaire franchises. Denk bijvoorbeeld aan Disney en Harry Potter. Deze beeldjes zijn perfect om je kamer mee te decoreren en voegen een vleugje magie toe aan je collectie.

The Noble Collection

Misschien iets onbekender, maar het is een van onze favoriete merken. Ze staan bekend om hun prachtige en gedetailleerde replica’s van wapens, sieraden en andere voorwerpen uit films en tv-series. Hun producten zijn perfect voor cosplay of om gewoon toe te voegen aan je collectie.

Dementor - Noble Collection
Bug-Bunny-schooltas

Loungefly

Dit is een merk dat voornamelijk bekend staat om hun tassen en portemonnees met verschillende thema’s. Ze hebben tassen en portemonnees voor Disney, Marvel, Star Wars en meer. De producten van Loungefly zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect om je outfit compleet te maken.

Beast Kingdom

Een populair merk dat voornamelijk bekend staat om hun figuurtjes van hoge kwaliteit. Ze zijn vooral populair bij verzamelaars van Marvel en Disney. De figuurtjes zijn zeer gedetailleerd en hebben vaak meerdere beweegbare onderdelen.

Mr. Incredible figuur

Collectors items

Daarnaast hebben we ook een groot aanbod aan collectors items in onze webshop. Deze items zijn vaak gelimiteerd in oplage en kunnen erg waardevol zijn voor verzamelaars. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Funko Pops van zeldzame personages, of beeldjes van The Noble Collection die niet meer in productie zijn. Onze voorraad verandert regelmatige, dus houd dit goed in de gaten als je niets wilt missen.

 

Cadeautips

Als je op zoek bent naar cadeautips, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We hebben ook hier een aparte pagina voor. We hebben alle tips al voor je op een rijtje gezet. 👉 TIPS

Vragen

Heb jij een vraag over een Funko pop of een van onze andere merken? Neem contact met ons op!

Je kunt je vraag ook gemakkelijk stellen met onze Whatsapp chatfunctie.

Tot snel op de volgende blog!