Retourneren

Heeft u een artikel kapot of defect ontvangen?

Dat vinden we uiteraard heel vervelend en spijt ons zeer. U dient dit binnen 3 werkdagen na ontvangst van het artikel per mail en voorzien van beeldmateriaal aan ons te melden. Nadat we het artikel van u retour hebben ontvangen, sturen we u kosteloos een vervangend artikel toe. De verzendkosten voor het retour sturen van het kapotte/defecte artikel worden door Just like dreaming vergoed.

 

Heeft u een artikel ontvangen wat niet naar uw zin is?

De bedenktijd van 14 dagen mag niet zijn verstreken.

Wij accepteren de retourzending alleen indien het artikel onbeschadigd, compleet en in onbeschadigde originele verpakking wordt ontvangen (voorbeeld: een scheur in een doos kan al een beschadiging zijn wanneer de doos onderdeel uitmaakt van de verzamelwaarde). Tenzij er in de advertentie bij stond dat de doos beschadigd is.

Just like dreaming behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen indien het artikel door gebruik beschadigd is of er reeds gebruik van is gemaakt.

De kosten voor het retourneren van het/de artikel(en) worden niet door ons vergoed.

De koper dient zich te houden aan alle wetten die van toepassing zijn op de invoer van de goederen in het land van bestemming.

Pak het artikel goed en stevig in de originele verpakking in (wanneer het artikel onvoldoende bescherming heeft voor de verzending en het product beschadigd is tijdens de retourzending vervalt de aanspraak op retour).

Verzend de verpakking in een stevige doos die u goed afsluit met voldoende opvulling zodat het product zonder schade geretourneerd kan worden. Gebruik de originele verpakking. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk.

Print het retourformulier uit en stop het in de doos.

Vermeld op de doos de volgende gegevens:

 

Just like dreaming
Afdeling retouren
Zuidkade 114 B
2741 JG Waddinxveen

 

Breng het pakket naar een PostNL-punt bij u in de buurt.

De kosten voor het retourneren van het/de artikel(en) worden niet door ons vergoed.