Disney 100 jaar

Disney 100 jaar

Een eeuw vol dromen en avonturen

Het is bijna niet te geloven, maar Disney viert dit jaar haar 100-jarig bestaan! Een eeuw vol magie, avontuur, muziek en onvergetelijke personages. Van Mickey Mouse tot Elsa, van het kasteel van Doornroosje tot Galaxy’s Edge, Disney heeft generaties betoverd met haar verhalen en creaties. En nu, ter ere van deze mijlpaal, zijn er tal van activiteiten gepland om dit magische jubileum te vieren.

Heb je de kick-off commercial gemist? Geen zorgen, je kunt hem hier alsog bekijken. Echt een aanrader!

Wat staat ons allemaal te wachten?

In Europa zijn er al een aantal evenementen ingepland . Maar nog niet alles is bekend gemaakt. Houd onze website of de website van Disney dus goed in de gaten.

Disney 100 jaar: The Concert

Een muzikale reis door de tijd! Beleef de meest iconische muziekmomenten uit Disney’s geschiedenis. Van klassiekers als ‘Belle & het Beest’ en ‘Mary Poppins’ tot recente hits uit ‘Encanto’. En natuurlijk mogen de epische melodieën uit de werelden van Pixar, Star Wars en Marvel niet ontbreken. Deze concerten vinden plaats in verschillende Europese landen, waaronder België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Disney 100 jaar: The Exhibition

Stap in de wondere wereld van Disney en ontdek de verhalen achter de magie. Deze tentoonstelling brengt Disney’s rijke geschiedenis tot leven met behulp van innovatieve technologie. En het beste deel? De Walt Disney Archives opent haar kluis! Bewonder meer dan 250 ‘kroonjuwelen’, waaronder zeldzame kunstwerken, kostuums en rekwisieten. Na de wereldpremière in Philadelphia, is het nu de beurt aan München en later Londen om deze schatten te huisvesten.

Wonder of Friendship: The Experience

Vier 100 jaar vriendschap in de Disney-wereld. Deze pop-up ervaring belicht de meest iconische duo’s en vriendengroepen uit Disney’s geschiedenis. Van Alice in Wonderland en Lilo & Stitch tot The Lion King en Mickey and Friends. Een must voor elke Disney-fan!

En laten we Disneyland Parijs niet vergeten! Ter ere van zowel haar 30e als Disney’s 100e verjaardag, worden bezoekers getrakteerd op speciale shows, optredens en activiteiten.

Markeer 16 oktober 2023 in je agenda, want dat wordt een dag om nooit te vergeten!

Aurora Disney Funko Pop

Aurora Disney Funko Pop

Mirabel Funko Pop

Mirabel Funko Pop

Tinkerbell in Lantern Funko Pop

Tinkerbell in Lantern Funko Pop

Onze ‘Disney 100 jaar’ favorieten

Wat kunnen we verwachten in Nederland en België?

Hoewel het exacte programma nog niet bekend is, kunnen we zeker een aantal magische verrassingen verwachten. Denk aan samenwerkingen met lokale partners, muzikale evenementen, tentoonstellingen en nog veel meer. Houd onze website en die van Disney dus goed in de gaten en zorg dat je niets mist van deze historische viering!

Bij Just Like Dreaming zijn we enorm enthousiast over dit jubileum en we kunnen niet wachten om samen met jullie deze magische mijlpaal te vieren. En natuurlijk hebben we een aantal speciale Disney-producten in onze webshop om het feest compleet te maken.

Dus neem snel een kijkje en voeg wat extra magie toe aan je winkelwagentje!

Moana/Vaiana Funko Pop

Vaiana (oorspronkelijk Moana), de dappere dochter van het stamhoofd, heeft harten over de hele wereld veroverd met haar verhaal over zelfontdekking, moed en vriendschap. Deze Funko Pop voegt een vleugje magie toe aan je collectie.

Moana-Vaiana-Funko-Pop
Cinderalla-Assepoester-Funko-Pop

Cinderella/Assepoester Funko Pop

Een echte Disney klassieker. Wie is er niet groot gebracht met de filmAssepoester?
Deze Funko Pop brengt Assepoester tot leven met verbluffende details, van haar iconische blauwe jurk tot de sprankelende glazen muiltjes. Dit wil je  niet missen.

Goofy Vintage Funko Pop

Stap terug in de tijd met deze unieke Goofy Vintage Funko Pop. Deze speciale editie, geïnspireerd door de klassieke tekenfilms van Disney, brengt een van de meest geliefde en klunzige personages van Disney opnieuw tot leven.

Goofy-Vintage-Funko-Pop
Mary-Poppins-Funko-Pop

Mary Poppins Funko Pop Ride

Als je het hebt over klassiekers, dan mag Mary Poppins zeker niet ontbreken. Mary Poppins kennen we van haar unieke avonturen en onvergetelijke liedjes. Deze versie op haar paard hebben we ook van Bert. Leuk om samen in de kamer te zetten.

Onze collectie

Naast onze ‘Disney 100 collectie’ verkopen we nog veel meer leuks bij Just Like Dreaming. Je kunt bij ons terecht voor allerlei figuren, spellen, puzeels en merchandise van grote merken.

Cadeautips

Als je op zoek bent naar cadeautips, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We hebben ook hier een aparte pagina voor. We hebben alle tips al voor je op een rijtje gezet. 👉 TIPS

Vragen

Heb jij een vraag over een van onze  merken? Neem contact met ons op!

Je kunt je vraag ook gemakkelijk stellen met onze Whatsapp chatfunctie.

Tot snel op de volgende blog!